Τα Projects της Cogroups

Οι δημιουργίες μας... έργα τέχνης στην καρδιά του αστικού ιστού

Ναυμαχίας Έλλης 6: Το Νέο Εγχείρημα της COGROUPS στα Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη

Είναι με υπερηφάνεια που ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση ενός εκπληκτικού έργου που υλοποίησε η εταιρεία μας, COGROUPS, στην καρδιά της πανέμορφης Θεσσαλονίκης. Το έργο αυτό λαμβάνει χώρα στη διεύθυνση Ναυμαχίας Έλλης 6, στον 3ο όροφο, στην κεντρική συνοικία των Λαδάδικων. Το 2022, παραδώσαμε στην πόλη τα τέσσερα εκθαμβωτικά διαμερίσματα αυτού του κτηρίου, μεταμορφώνοντάς τα σε εντυπωσιακούς χώρους διαβίωσης.

Η COGROUPS αφιέρωσε σημαντικό χρόνο και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια του έργου, δημιουργώντας κατοικίες που συνδυάζουν τον σύγχρονο σχεδιασμό με την παραδοσιακή αισθητική. Κάθε διαμέρισμα στον 3ο όροφο της Ναυμαχίας Έλλης 6 ανακαινίστηκε με τα καλύτερα υλικά που είναι διαθέσιμα στην αγορά, εξασφαλίζοντας την αντοχή, την ποιότητα και την αισθητική αντοχή στον χρόνο.

Η Cogroups ανακοινώνει με χαρά την ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου στη διεύθυνση Βίκτωρ Ουγκώ 3, στον 5ο όροφο, στο κέντρο της πόλης. Πρόκειται για τη μετατροπή ενός γραφείου σε δύο διαμερίσματα τα οποία παραδώσαμε πετυχημένα το 2022. Η διαδικασία αυτή μεταμόρφωσε το γραφείο σε δύο διαμερίσματα, σε εντυπωσιακούς χώρους διαβίωσης, προσφέροντας συγχρόνως λειτουργικότητα και κομψότητα.

Η εταιρεία μας, Cogroups, περήφανα ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου στη διεύθυνση Αντιγονιδών 1, στον 1ο όροφο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το έργο αυτό περιλάμβανε τον διαχωρισμό ενός διαμερίσματος στη γωνία της Εγνατίας με Αντιγονιδών, σε ένα διατηρητέο κτίριο, το οποίο το 2018 μετατρέψαμε σε τρία εντυπωσιακά διαμερίσματα, γνωστά ως “Maya Luxury Suites”.

Η επένδυσή μας σε αυτό το έργο επιτεύχθηκε με σεβασμό προς την αρχιτεκτονική κληρονομιά του κτιρίου, διατηρώντας τα στοιχεία που καθιστούν αυτό το κτήριο ξεχωριστό.

Περισσότερα Project από την Cogroups

Kαλαποθάκη 4

/! elementor - v3.18.0 - 20-12-2023...
Συνέχεια στο project

Hugo Superior Studios

/! elementor - v3.18.0 - 20-12-2023...
Συνέχεια στο project

Αντιγονιδών 1

/! elementor - v3.18.0 - 20-12-2023...
Συνέχεια στο project

Ναυμαχίας Έλλης 6

/! elementor - v3.18.0 - 20-12-2023...
Συνέχεια στο project

© Με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος

Compare listings

Compare
Search
Εύρος τιμών Από Προς
Άλλα χαρακτηριστικά