Αντιγονιδών 1

Η εταιρεία μας, Cogroups, περήφανα ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου στη διεύθυνση Αντιγονιδών 1, στον 1ο όροφο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το έργο αυτό περιλάμβανε τον διαχωρισμό ενός διαμερίσματος στη γωνία της Εγνατίας με Αντιγονιδών, σε ένα διατηρητέο κτίριο, το οποίο το 2018 μετατρέψαμε σε τρία εντυπωσιακά διαμερίσματα, γνωστά ως “Maya Luxury Suites”.

Η επένδυσή μας σε αυτό το έργο επιτεύχθηκε με σεβασμό προς την αρχιτεκτονική κληρονομιά του κτιρίου, διατηρώντας τα στοιχεία που καθιστούν αυτό το κτήριο ξεχωριστό.

Τι παρέχουμε

Οι χώροι διαβίωσης που δημιουργήθηκαν προσφέρουν υψηλή ποιότητα διαβίωσης, συνδυάζοντας τον παραδοσιακό χαρακτήρα με τις σύγχρονες ανέσεις.

Τα Maya Luxury Suites αποτελούν πλέον ένα αναγνωρίσιμο σημείο στο κέντρο της πόλης, προσφέροντας πολυτέλεια, άνεση και εντυπωσιακή αισθητική. Η παράδοση της Cogroups στην ποιοτική κατασκευή και το σεβασμό προς το περιβάλλον συνεχίζεται με την ολοκλήρωση αυτού του εξαιρετικού έργου.

Δίκτυο πελατών

Έχουμε επίσης ένα τεράστιο δίκτυο πελατών από την Ελλάδα και το εξωτερικό που είναι έτοιμοι να ενοικιάσουν τα ακίνητά μας. Εκμεταλλευόμαστε τις σύγχρονες τεχνολογίες και τις ψηφιακές πλατφόρμες για να προβάλουμε τα ακίνητά μας σε ευρύ κοινό και να προσελκύσουμε τους κατάλληλους ενοικιαστές.

Γιατί εμάς

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες με εξειδίκευση στον τομέα της διαχείρισης ακινήτων και του Airbnb. Είμαστε αφοσιωμένοι να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και να διασφαλίσουμε την ικανοποίηση των πελατών μας.
Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις ή χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

© Με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος

Compare listings

Compare