Υπηρεσίες ενοικίασης διαμερισμάτων μέσω Airbnb

Η εταιρεία μας είναι εξειδικευμένη στην διαχείρισης ακινήτων μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας τύπου Airbnb, Booking.com κλπ . Αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση των ακινήτων σας από την αρχή ως το τέλος. Ξεκινάμε με μια λεπτομερή εκτίμηση του ακινήτου σας, αξιολογώντας τις χαρακτηριστικές του παραμέτρους και παρέχοντας σας τις καλύτερες συμβουλές για το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε το ακίνητο σας.

Παρέχουμε  ολοκληρωμένη διαχείριση των ακινήτων σας, από την καταχώρηση και προώθηση της αγγελίας μέχρι την υποδοχή των επισκεπτών και τη συντήρηση τους κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης την επικοινωνία με τους ενοικιαστές, την καθαριότητα των χώρων και τη διαχείριση των πληρωμών. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη απόδοση από την ενοικίαση του ακινήτου σας και να προσφέρουμε άψογη εμπειρία στους επισκέπτες σας. Διαθέτουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσία καθαριότητας για την διατήρηση του ακινήτου σε εξαιρετική κατάσταση. Επίσης, παρέχουμε υπηρεσίες φωτογράφισης για την καλύτερη παρουσίαση του ακινήτου σας στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες. Ενδιαφερόμαστε για την ασφάλεια των ακινήτων και για αυτόν τον λόγο παρέχουμε υπηρεσίες ασφάλισης αστικής και περιουσίας σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείας του κόσμου.

Έχουμε επίσης ένα τεράστιο δίκτυο πελατών από την Ελλάδα και το εξωτερικό που είναι έτοιμοι να ενοικιάσουν τα ακίνητά μας. Εκμεταλλευόμαστε τις σύγχρονες τεχνολογίες και τις ψηφιακές πλατφόρμες για να προβάλουμε τα ακίνητά μας σε ευρύ κοινό και να προσελκύσουμε τους κατάλληλους ενοικιαστές.

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τη διακόσμηση των διαμερισμάτων και την επιλογή των αντικειμένων, προσφέροντας μια ευχάριστη και λειτουργική ατμόσφαιρα που θα ενθουσιάσει τους ενοικιαστές.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες με εξειδίκευση στον τομέα της διαχείρισης ακινήτων και του Airbnb. Είμαστε αφοσιωμένοι να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και να διασφαλίσουμε την ικανοποίηση των πελατών μας.

Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις ή χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

© Με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος

Compare listings

Compare