Υπηρεσίες Real Estate

Η εταιρεία μας είναι εξειδικευμένη στην διαχείριση ακινήτων με πολυεπίπεδες υπηρεσίες που καλύπτουν όλους τους τομείς του real estate. Ασχολούμαστε με την ενοικίαση διαμερισμάτων, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες διαχείρισης για ιδιοκτήτες που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την ακίνητή τους μέσω της ενοικίασης σε μακροπρόθεσμη ή βραχυπρόθεσμη βάση. Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες, από την καταχώρηση της αγγελίας και την προσέλκυση των ενοικιαστών, μέχρι τη συλλογή των ενοικίων και την συντήρηση του ακινήτου.

Επιπλέον, είμαστε ειδικευμένοι στον τομέα του real estate και προσφέρουμε υπηρεσίες αγοραπωλησίας και ενοικίασης κατοικιών, καθώς και επαγγελματικών χώρων. Αναλαμβάνουμε την προώθηση των ακινήτων σας, την πραγματοποίηση περιοδικών επιθεωρήσεων, τις διαπραγματεύσεις με ενδιαφερόμενους μισθωτές ή αγοραστές, καθώς και την σύνταξη των αντίστοιχων συμβολαίων και νομικών εγγράφων.

Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες με εμπειρία στον τομέα του real estate και είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να επιτύχουμε την απόδοση και την αξία των ακινήτων σας, παρέχοντας αξιόπιστη και εξειδικευμένη συμβουλή.

Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις ή χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

© Με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος

Compare listings

Compare
Search
Εύρος τιμών Από Προς
Άλλα χαρακτηριστικά